Morten Normann Almeland | Vi er her!!!!

Vi er her!!!!

September 18, 2014

Dagen er endelig kommet. Vi  skriver endelig 18. september 2014 - og i dag går turen til Rhodos. Alle er spente både på flyturen og på hotellet vi skal bo på. Avreise fra Mortensrud kl 15 og flyet går kl 1845 fra Gardemoen.

Turen ut går bra og vi finner parkering og får sjekket inn. Går AMOKK i taxfree butikkene som seg hør og bør for en Nordmann. Så kommer vi inn på flyet! Vi har fått nødutgang-seter!!! Hurra - sier jeg som er 194 cm høy og alltid har et problem med for liten plass... dette var nesten som en drøm bare det.

Maten kommer og den er det faktisk ikke noe å si på. Nesten litt i overkant av mat.

20140918_204412_resized20140918_204412_resized

Så etter nesten 4 timer lander vi rett før midnatt på Rhodos Lufthavn. Får bagasjen og finner bussen til hotellet. På veien går det en god del folk av på første stoppet. Det ser ikke noe særlig kult ut.. og Jan Tore sier - fy flate for et Chipa-Nepa Hotell de skal bo på.

Deretter går turen til vårt hotell... det er BARE vi som går av bussen. Og for en flott Lobby. Herre min hatt ... dette blir bra.

Vi har bestilt 2 hotell rom... men blir oppgradert til en stor to etasjers leilighet. FY flate så flott. Hvit marmor på alle gulv. Marmor trapp til andre etg. Eget basseng  og sitte grupper ute. Nei dette var over all forventning. Dette lover godt!!!! VI kommer til å gråte når vi forlater dette stedet om to uker ..... det er jeg sikker på.....

la-marquise02la-marquise02 la-marquise03la-marquise03

Fortsettelse følger...


Archive
January February March April May June July August September (11) October November December
January February March April May June July (1) August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December